2017: Jaar van het Koor !

Limburg kent een rijke geschiedenis en traditie met betrekking tot de koorzang. Bij het VNK alleen al zijn er meer dan 500 aangesloten zangverenigingen.
Hoewel er nog koren zijn die in ledenaantal groeien, zien vele koren het aantal actieve zangers dalen en hebben veel verenigingen te maken met vergrijzing.
Daarom heeft Kerani-Music het jaar 2017 uitgeroepen tot "Jaar van het Koor" en bieden wij alle geïnteresseerde koren de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief een mooie opname te komen maken in onze studio. Zo bent u straks in het bezit van een waardevolle momentopname van uw vereniging en kunt u deze delen met het nageslacht, gebruiken als documentatie en eventueel verkopen via uw website of tijdens concerten.

Onze aanbieding:

- een complete opnamedag (bv een zaterdag), van 10.00u tot 17.00u (pauzes om 12.00u en 15.00u) in onze mooie opnamestudio;
- een complete "edit"-dag, waarin de beste opnamen worden gecombineerd, eventuele foutjes en ongelijkheden worden hersteld en de uiteindelijke master wordt gemaakt. (maximaal 7 uur werkzaamheden);
- Gratis gebruik van onze Yamaha vleugel;
- Digitale master die u kunt gebruiken om er CDs van te laten maken of voor SoundCloud, websites etc.

Dit complete pakket bieden wij u in 2017 aan voor € 795,- (normaal tarief € 1100,-)

Gaarne tijdig boeken daar onze weekenden snel bezet zijn!

(Gemengd Vocaal Ensemble "Canto Rinato")